V torek, 14.01.2020,  bomo izvedli zimski športni dan – drsanje in sankanje na Soriški planini. Otroci pridejo v šolo ob 8.20. Odhod avtobusa bo ob 9.00. V šolo se vrnemo okoli 15.45 ure, ko učenci odidejo domov.
Ob izvajanju zimskega športnega dne morajo imeti otroci ustrezno opremo – smučarske hlače ali kombinezon, nepremočljivo in toplo obutev, rokavice, kapo, šal. Čelada je priporočena. S seboj bomo vzeli tudi LUNCH PAKET (okrepljena malica, namesto kosila) ter popoldansko malico, kdor je nanjo naročen.
Prosimo, da imajo otroci s seboj pijačo (čaj ali vodo). S seboj naj imajo tudi rezervna oblačila (nogavice, hlače, majica), da se ob prihodu na avtobus lahko preoblečejo, ker bodo mokri.
Športni dan bo trajal nekaj ur, ves čas bomo tudi na prostem na zimskih temperaturah, zato prosimo, da se športnega dneva udeležijo otroci, ki so zdravi. Prosimo, da predvideno odsotnost vašega otroka sporočite razredničarki. Športne aktivnosti bodo vodili usposobljeni zunanji sodelavci. V primeru objektivnih razlogov lahko športni dan odpade.

Iza Dojer, koordinator zimskega športnega dne

Dostopnost